«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У БПП звинуватили Тимошенко у співпраці з Коломойським: опубліковано заяву

Програма "Право на владу" відмовила голові фракції "Блок Петра Порошенко" Артуру Герасимову в участі в ефірі.

У заяві прес-служби партії "БПП "Солідарність" йдеться, що це свідчить про те, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко перебуває в політичному союзі з олігархом Ігорем Коломойським.

"Відмова Артуру Герасимову в участі у програмі "Право на владу", гостем якої буде Юлія Тимошенко, є публічним доказом політичного союзу між нею та власником телеканалу "1+1" Ігорем Коломойським. Телеканал "1+1" скасував лідеру фракції БПП "Солідарність" Артуру Герасимову запрошення взяти участь у програмі "Право на владу", яка анонсована на четвер 13 грудня за участі Юлії Тимошенко. Також було відмовлено в участі й іншим представникам нашої політичної сили та команди Президента, які могли би прийти на програму замість лідера фракції", – йдеться в заяві.

Уточнюється, що Герасимов готовий був скоротити своє перебування в Республіці Корея, де знаходиться в складі парламентської делегації на чолі з головою Верховної Ради Андрій Парубієм, і повернутися до Києва для участі в дискусії з Тимошенко.

"Очевидно, що режим найбільшого сприяння для Юлії Тимошенко у програмі “Право на владу”, створений власником телеканалу “1+1” Ігорем Коломойським, – яскравий публічний доказ політичного союзу, укладеного між ним і Тимошенко. У своїх інтерв’ю Ігор Валерійович неодноразово заявляв, що Тимошенко є його фаворитом в ході президентської виборчої кампанії. Однак, якою б не була позиція власника або акціонерів, у демократичному суспільстві вона не може бути визначальним імперативом для редакційної політики", –підкреслили в БПП.

"Скасування запрошення для Артура Герасимова чи будь-якого іншого представника БПП “Солідарність”, очевидно логічно пов’язане із вимогою, яку він разом із ще 45-ма народними депутатами висунув до Юлії Тимошенко, а саме – надати публічні відповіді на гострі питання щодо фактів корупції і зловживання владою, які мали місце протягом кількох десятиліть її тривалої політичної кар’єри, роботи в Уряді та бізнесі", – продовжили в БПП.

Джерело

Все буде Україна