«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У будинку українського журналіста не знайшли прослуховувальних пристроїв

Український журналіст-розслідувач Михайло Ткач знайшов у себе вдома ознаки прослуховувального пристрою та повідомив про знахідку до поліції.

Оновлено 15.45. У квартирі журналіста Михайла Ткача не знайшли жодних прослуховувальних пристроїв. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Водночас правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 182 (Порушення недоторканності приватного життя) КК України.

11.35. Журналіст-розслідувач програми Схеми: корупція у деталях Михайло Ткач знайшов у себе вдома ознаки прослуховувального пристрою.

– Протягом кількох тижнів я декілька разів отримував попередження про те, що моя журналістська діяльність дратує високопосадовців, – написав Михайло Ткач на своїй сторінці у Facebook.

Про встановлення відповідного пристрою журналіста попередило поінформоване джерело. Працівник ЗМІ викликав правоохоронців для фіксування протиправної дії.

  • Поліція прослушка Ткач

  • Михайло Ткач прослушка

  • Поліція прослушка Ткач

  • Поліція прослушка Ткач

  • Михайло Ткач прослушка

  • Поліція прослушка Ткач

У будинку українського журналіста не знайшли прослуховувальних пристроїв / 3 фотографии

Затримання українських журналістів у Мінську

7 серпня у готелі Мінська затримали журналістів телеканалу Настоящее время, сере яких двоє українців – Ірина Ромалійська та Іван Гребенюк.

Вони висвітлювали виборчу кампанію у Білорусі.

Після затримання медійників доправили до Московского РУВС Мінська, а потім депортували до України.

Джерело: Mykhailo Tkach, Нацполіція

Все буде Україна