«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Харкові перерізали горло двом студенткам: усі подробиці

В одній із орендованих квартир Харкова поліція виявила тіла двох іноземних студенток 20-22 років зі слідами насильницької смерті, - пише Обозреватель

Як повідомила прес-служба ГУНП Харківщини, 3 січня у поліцію звернувся 19-річний студент одного з університетів. Хлопець попросив встановити місце перебування двох його подруг, із якими він навчається на другому курсі. Дівчата не виходили на зв'язок із 31 грудня 

Прибувши на місце події, працівники поліції виявили в орендованому житлі тіла двох жінок без ознак життя.

Пізніше у ЗМІ повідомили, що вбивця перерізав студенткам горло. Також стало відомо, що одна із дівчат незадовго до трагедії нібито скаржилася батькам на колишнього хлопця. Він нібито переслідував свою екс-пасію.

За даними групи "Харків City", дівчата прибули у Харків із Туреччини.

 

Кримінальне провадження відкрите за ст. 115 ч. 2 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Ведуться пошуки злочинців.

Згодом у мережі опублікували фото можливого вбивці. Водночас на сайті поліції Харкова про це поки нічого не повідомляється.

Пізніше журналісти з'ясували, що до Нового року померла власниця квартири, яку знімали студентки, а її онук зник. Також поліція виявила на кухні увімкнені газові конфорки, коли знайшла тіла дівчат.

Все буде Україна