«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У холоді та голоді: влада приготувала українцям ще один комунальний кошмар

Також він написав про те, що сума боргів українців за газ - колосальна

Цієї осені на українців чекає підвищення тарифу на газ, а на початку наступного року і на електроенергію. Газ подорожчає на 40%, а електроенергія на 75%. Про це написав блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook.

Також він написав про те, що сума боргів українців за газ - колосальна.

"А тим часом борги українців за опалення і гарячу воду склали – 11 мільярдів гривень. За газ – 17 мільярдів гривень. За утримання будинків – 4 мільярди гривень. За єлектроенергію – 2 мільярди 500 мільйонів. Тільки вдумайтеся в ці фантастичні цифри. 34 мільярди 500 мільйонів гривень. Така колосальна сума боргу", - написав Шнайдер

Шнайдер заявляє, що такий борг накопичився через те, що українцям просто нічим платити.

"Ну а вся біда в тому, що людям просто нічим платити. Дуже багатьом доводиться вибирати між шматком хліба і оплатою рахунку за газ або опалення. Космічні тарифи стали непідйомними для більшості українців. А отримати субсидію останнім часом майже нереально. Але цих персонажів такі дрібниці зовсім не цікавлять. Адже чим вище тарифи, тим більше їх дохід. Десятки схем, починаючи від знаменитого Роттердам+ і закінчуючи вугіллям з ПАР, роблять їх багатшими, а нас біднішими. Ось таке виходить "Порочне Коло". Розірвати яке зможемо лише ми самі", - пише блогер.

Джерело

Все буде Україна