«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Києві пяний мажор на BMW переїхав людину (ФОТО та ВІДЕО)

У Києві пяний водій BMW на "мажорних" номерах збив велосипедиста

У четвер, 9 серпня, близько 01:30 ночі, на проспекті Бажана, 8 біля супермаркету Novus сталося страшне ДТП. Водій BMW на "мажорних" номерах, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, збив велосипедиста.

Цю інформацію повідомляє портал "Політека".

За словами постраждалого велосипедиста, він їхав по дорозі біля магазину з включеними передніми і задніми фарами, як раптом в районі перехрестя з вулиці Зарічної "вилетів" чорний автомобіль BMW.

Через секунду велосипедист опинився на капоті BMW. Перехожі одразу ж почали викликати швидку допомогу і патрульну поліцію.

Водій BMW з модним сувенірним номером вів себе вкрай дивно. По всій його машині були розкидані відкриті банки з пивом та іншими алкогольними напоями. Поліцейські попросили горе-водія пройти тест на вміст алкоголю в крові.

Близько 10 хвилин водій не міг зважитися дути в драгер, а потім і зовсім відмовився від цієї затії.

Правопорушнику виписали два протоколи за статтею 124 (порушення правил дорожнього руху, що викликало пошкодження транспортних засобів) і статтею 130 (керування транспортним засобом особою, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

На щастя, велосипедист відбувся незначними подряпинами. Лікарі надали йому першу допомогу на місці.

Велосипед отримав серйозні пошкодження і своїм ходом з місця ДТП вже не поїде.

Величезна вм'ятина залишилася і на капоті BMW. Незабаром з'ясувалося, що за деякий час до ДТП за автомобілем велася погоня.

Джерело

Все буде Україна