«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Києві підпалuли магазин Roshen. Стало відомо що там відбувається!

У Києві на Оболонському проспекті невідомі намагалися підпалити магазин Roshen. Про це повідомляє “УНН“, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Подія сталася учора ввечері. На місце події приїхали правоохоронці та рятувальники. Пожежу вдалося вчасно загасити, однак вогонь пошкодив частину фасаду магазину. Опісля правоохоронці оглянули територію і знайшли пластикову пляшку з прозорою легкозаймистою сумішшю. Внаслідок пожежі постраждалих немає. 

Правоохоронці розпочали досудове слідство за статтею “Навмисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу”. 

Свідки, які були на місці події, почали публікувати дописи у соцмережах. 

“Першими на місці події з’являються поліцейські. Очевидно, не знайшовши вогнегасника, беруть пластикову пляшку з-під пепсі та намагаються залити з неї. Це триває хвилину. Протягом наступної хвилини приїздить із сиреною пожежна машина, за нею швидка. Ще через 30 секунд машина МНС, і відразу за нею ще одна пожежка. Гасити ту палаючу калюжку вогнегасником здалося усім, мабуть, якось “несолідно”, тому заради неї розгортають рукав і щедро заливають водою. Так пасажири маршрутки на зупинці навпроти не сміялися вже давно”, – написала у Facebook Марина Токарєва.

Пише - slovech.co

Все буде Україна