«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Києві відкрили найвищий світловий фонтан в Україні

У Києві відкрили найвищий світловий фонтан в Україні, який знаходиться у парку Партизанської слави.

Він був внесений до Національного реєстру рекордів України як найвищий світловий пішохідний фонтан. Відповідний сертифікат вручили Київзеленбуд під час відкриття.

 

Виконувач обов’язків генерального директора КО Київзеленбуд Олексій Король повідомив, що були дотримані усі стандарти у створені сучасного простору для відпочинку.

 – Коли ми оновлюємо парки, намагаємося підкреслити їхню особливість, додати їм емоцій. Вважаю, що у парку Партизанської слави нам вдалося це максимально. Ми збудували унікальний для України об’єкт. Фонтани – це завжди позитив, а найвищий пішохідний світловий – це вже неабияка гордість, – додав Король.

Світловий пішохідний фонтан складається з п’яти арок висотою від 6 до 7,7 метрів. Вони створюють водоспади, де між струменями води, які піднімають вверх, можна ходити.

Ввечері фонтан підсвічується LED-світильниками, які відтворюють 16,7 млн відтінків. Також є функція зміни сценарію водограю.

Новий фонтан у парку Партизанської слави працюватиме щоденно з 10.00 до 15.00, увечері – з 18.00 до 23.00, окрім вівторка.

Фото: КМДА

Джерело ФАКТИ. ICTV 

Все буде Україна