«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У київських дитсадках дітей доводять до епілепсії

У київському дитячому садку №225 дитину довели до неврозу

У 2015 році Олена Кравцова віддала свого сина Данила в дитячий садок. Хлопчикові сад сподобався, але незабаром мати почала помічати зміни в поведінці Данила. Про це пише видання "Обозреватель". Олена скаржиться, що постійно знаходила на тілі хлопчика травми, укуси, подряпини.

"Одного разу у Данини був навіть больовий шок, піднялася температура. У нього було 10 укусів. В садочку сказали, що його покусав хлопчик. Іншого разу я забрала сина з опухлою червоною щокою. А вихователь так і не відповіла мені, що сталося з дитиною", - каже Олена Кравцова.

Жінка також стверджує, що Данило незабаром почав скаржитися на побої з боку вихователів. Одного разу Олена особисто бачила, як вихователі фізично наказують дитину. За словами Олени Кравцової, незабаром у її сина почалися нічні судоми. У хлопчика з'явилися проблеми зі сном, він став замкнутим і агресивним. Сім'я вирішила перевести Даню в інший садок, але незабаром сталася подія, через яку їм довелося звертатися в поліцію. В кінці 2017 року, забираючи Данила з садка, Олена Кравцова виявила у нього травму голови.

Вихователька заявила, що хлопчика побила інша дитина, а сама вона в цей час садила клумбу. Лікарі встановили у хлопчика забій м'яких тканин. Після звернення Олени, в районному управлінні освіти пообіцяли створити комісію для розслідування інциденту.

У підсумку комісія прийшла до висновку, що Данила справді вдарила інша дівчинка

"В той день Данило і Камілла іграшкою не поділилися, і дівчинка вдарила його маленькою зеленою черепашкою. Це хлопчик підтвердив, коли його запитали на засіданні комісії у присутності мам обох дітей. Вихователь сказала Каміллі, що так робити не можна, а Данила втішила", стверджують в управлінні освіти Солом'янського району.

Поліція також не допомогла Олені Кравцової, відмовившись заводити справу за фактом недбалості вихователя. Олена перевела Данила в інший садок, але здоров'ю хлопчика завдано серйозної шкоди.

"Зараз дитині не можуть поставити діагноз. Кажуть, у нього невроз, під питанням епілепсія, порушення сну. Ми проходимо курс лікування, ходимо на уколи", ― розповіла Кравцова.

У бесіді з журналістами співробітники дитячого саду №225 заперечують, що Данило вдарили під час відсутності виховательки і намагаються перекласти провину за погіршення здоров'я хлопчика на батьків.

Джерело

Все буде Україна