«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Львові розгромили табір ромів: є вбитий, поранено дитину (фото)

Поліція Львова затримала сімох зловмисників, які пізно ввечері 23 червня напали на табір ромів на околиці міста. Як повідомляє прес-служба львівської поліції на своїй сторінці в Facebook, в результаті нападу є загиблий, ряд постраждалих отримали травми.

"23 червня о 23.25 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб в масках напала на табір в якому проживають громадяни ромської національності", - зазначено в повідомленні правоохоронців.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

"Зараз правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - додали в поліції міста.

Як повідомляє Zаxid.net напад відбувся на вулиці вул. Трускавецькій. Відомо, що напад відбувся на вулиці вул. Трускавецькій. Внаслідок сутичок загинув 24-річний ром, який є мешканцем села Рівне Закарпатської області.

Ще трьох госпіталізували з ножовими пораненнями – 19-річного мешканця міста Мукачево, 30-річну жителька села Буркатове Закарпатської області та 10-річного хлопчика, який також є мешканцем села Буркатове.

Також львівський активіст Ігор Зінкевич опублікував на своїй сторінці в Facebook фото з місця подій. За його словами, затримані семеро молодих хлопців 2000-2002 років народження.

Джерело

Все буде Україна