«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Мелітополі грабіжник з ножем напав на будинок пенсіонера

У Запорізькій області зловмисник, озброєний ножем, пограбував пенсіонера в його власному будинку в Мелітополі. Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі.

Заяву про пограбування в будинку на вулиці Професора Танатара надав 63-річний місцевий житель, повідомивши, що до нього в будинок увірвався невідомий і, погрожуючи ножем, пограбував його.

Пенсіонер сам впустив незнайомого чоловіка, і зловмисник відразу почав погрожувати власникові будинку, після чого викрав техніку, газову плиту, металеві вироби і зник.

Через деякий час співробітники кримінальної поліції затримали підозрюваного – ним виявився 39-річний місцевий житель. Під час обшуків за його місцем проживання поліцейські вилучили викрадене майно.

Всі вкрадені вже речі повернули власнику. Крім того, під час обшуку в квартирі підозрюваного було виявлено близько 20 грам наркотиків (за попередніми даними – канабісу).

За фактом розбою порушено кримінальне провадження. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі. Також порушено кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Нагадаємо, нещодавно в Запоріжжі на проспекті Металургів озброєний ножем чоловік, приховував обличчя за сонцезахисними окулярами і шарфом, прийшов в центр видачі мікрокредитів, і, погрожуючи співробітникам зброєю, вимагав видати йому готівку. Забрав дві тисячі гривень, нападник зник. Пише - Сьогодні

Все буде Україна