«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“У мене немає до нього поваги…” Зеленський з Парижу пояснив свою риторику в розмові з Порошенком на “1+1” у “Право на владу”

Кандидат в Президенти України Володимир Зеленський, який знаходиться в Парижі, дав коментар про вчорашню скандальну телефонну розмову з Петром Порошенко.

«Мені не подобається, коли мене ображають. І так як я поки що не Президент, можу дозволити собі бути собою до кінця. І я вважаю, що за ці п’ять років пан Порошенко зробив все, щоб наша країна не розвивалася. Його прихильники вважають, що він зробив все, що міг, для України », заявив він журналісту видання “Страна“.

Зеленський сказав, що любить розмовляти на рівних.

«Ця людина (Порошенко П.О. – прим.ред.) стільки разів поспіль сказала, що я маріонетка і нaркoман, що у мене немає до нього поваги. У мене є повага до інституту Президентства, але не до нього. Оскільки це всенародно обраний Президент. Але на моральному рівні, чисто людському, я вважаю, що він просто ображає. Всередині «Кварталу-95″ всі знають, що у мене достатньо серйозна витримка. Я прощаю по-людськи будь-яку людину. Мене можна кілька разів образити, але у мене більше немає щік. Я підставив ліву, підставив праву, але я ж жива людина. Зі мною так розмовляли і я відповів так, як вважав за потрібне », – зазначив він.

Пише - prefiks.win

Все буде Україна