«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У мережі спливли фото з виступів Джамали у РФ: розважала росіян під час Євромайдану

Співачка виправдалася за виступи в Росії

Після того, як Джамала різко висловилася в сторону переможниці Нацвідбору на Євробачення MARUV, їй пригадали новорічний корпоратив у Сочі (Росія), на якому вона побувала у 2014 році.

Як повідомляється, співачка Джамала після анексії Криму двічі виступала в РФ. Відповідний коментар дав піар-директор співачки Денис Козловський для видання ТаблоID.


"Джамала двічі виступала в Росії в 2014 році, один раз в Москві і один раз в Сочі. У нас всередині команди була дискусія - що нам робити з вже підтвердженими концертами: скасовувати, пославшись на обставини, що змінилися, або виконати зобов'язання перед організаторами", - розповів Козловський.
Як заявив Козловський, Джамала була проти виступів в країні-агресорі, але менеджер і піар-директор наполягли на поїздці. Вони "вважали, що повинні виконати зобов'язання, тому що ні організатори, ні замовники, ні слухачі не винні в події, що відбувається".


Представник Джамали додав, що це був останній концерт його підопічної в Росії.

"Після 31-го грудня 2014-го року Джамала не давала ні публічних, ні приватних концертів і не брала участі у фестивалях на території Росії", - сказав Козловський. 

Нагадаємо, переможниця нацвідбору на Євробачення 2019 українська співачка MARUV, на своїй сторінці в Instagram розкрила секретні пункти договору, що вона як учасник від України повинна підписати з Громадським мовником (НОТУ).  Пише - znaj.ua

Все буде Україна