«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У мережі знайшли сторінку росіянина, який розправився з українцем: козаки та ікони

Росіянин Андрій Похвальний, який побив українця, вже міг повернутися в Росію, хоча точне його місцезнаходження залишається невідомим

Росіянин побив українця Андрія Сову на курорті в турецькій Аланії 7 липня, після програшу збірної Росії команді Хорватії в рамках Чемпіонату світу з футболу 2018.

В результаті українець отримав травми, несумісні з життям. Він помер 14 липня, після тижня перебування в комі, так і не прийшовши до тями. Також відомо, що росіянина відпустили з місця подій після виплати 800 доларів штрафу.

«Він залишається безкарним, нібито його відпустили. Постраждалого зробили винним, він вже не встане і не розповість нікому, як було насправді. Свідками були той росіянин і працівники готелю. Природно, вони не дадуть свідчень проти цього росіянина. Ми б дуже хотіли знати, де він», – розповіла сестра дружини загиблого українця.

До сих пір невідомо, де знаходиться Похвальний. За однією з версій він все ще в Туреччині, за іншою – вже встиг виїхати в Росію.

Також вдалося знайти сторінку росіянина в соціальній мережі «ВКонтакте». На ній він часто публікує записи про козаків та ікони. Заходив він туди в останній раз сьогодні, о 8:33 ранку. Що ж стосується українця, то його тіло обіцяли доправити в Україну представники страхової компанії.

Джерело

Все буде Україна