«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Путіна в відкриту заявили аплодуючому Пушиліну, що Донбас – не Росія

Андрій Турчак пояснив, чому провладна партія РФ “Єдина Росія” не стане відкривати свої відділення на Донбасі.

Провладна партія РФ “Єдина Росія” не буде відкривати свої відділення на окупованому Донбасі, тому що з точки зору російського законодавства ця територія не є частиною Росії.

Таку заяву зробив секретар генради “Єдиної Росії” Андрій Турчак під час виступу на так званому “зльоті прихильників єдиноросів”, який 8 вересня відбувся в окупованому Донецьку.

У нього запитали, чи планує політична сила обзавестися своїми відділеннями на тимчасово непідконтрольних Києву територіях Донецької та Луганської областей.

Відео на Дежурный по Донбасу

“Ви ж самі знаєте відповідь на це питання: в рамках російського законодавства є обмеження, пов’язані з законом” Про політичні партії “”, – заявив один з керівників єдиноросів.

Йдеться про норму російського закону, згідно з якою будь-які відділення і підрозділи політичних партій повинні перебувати на території РФ. Що стосується окремих районів Донецької та Луганської областей, то офіційна позиція Москви полягає в тому, що це територія України.

Примітно, що заява Турчака прозвучала в присутності ватажка “ДНР” Дениса Пушиліна, який з року в рік обіцяє населенню окупованої частини Донецької області “швидку інтеграцію з Росією”. Почувши запитання про відкриття відділень “Єдиної Росії” на Донбасі, ватажок угруповання почав аплодувати в очікуванні прийнятної відповіді, але реальність виявилася іншою.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна