«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Раді закликали саджати до вязниці за гомосексуалізм

У Верховній Раді був зареєстрований законопроект №9183 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту суспільної моралі та традиційних сімейних цінностей", яким пропонується ввести кримінальну відповідальність за пропаганду одностатевих сексуальних відносин.

Ініціатором законопроекту є народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул. Законопроектом пропонується доповнити Кримінальний кодекс України новою статтею 150-2 такого змісту:

"Пропаганда одностатевих сексуальних відносин, що може негативно вплинути на фізичне і психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дитини".

Цими змінами передбачено, що вчинення повторно протягом року умисних дій щодо дитини, які пропагують одностатеві сексуальні відносини, а також дій, які виражаються в публічній демонстрації способу життя осіб, які ведуть одностатеві сексуальні відносини, їхньої орієнтації та поведінки, тягне за собою накладення арешту терміном до трьох років або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

За пропозицією нардепа, якщо ці дії будуть здійснювати службові чи посадові особи, а також будуть їм сприяти, то слід накласти арешт на строк до чотирьох років або позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Пропонується також ввести покарання за ввезення в Україну творів, що пропагують одностатеві сексуальні відносини, або їх розповсюдження, виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення.

У такому випадку - штраф до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років із конфіскацією виробів, що "пропагують культ насильства і жорстокості, одностатеві сексуальні відносини, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію, засобів їх виготовлення і розповсюдження".

Джерело

Все буде Україна