«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Росії почало відбуватись щось дивне. Голова Центробанку втікла до США, у будівлі Центробанку пожежа, Медвєдева не показують вже два тижні

ЗМІ РФ повідомляють про те що голова Центробанку Росії Ельвіра Набібулліна пропала, її не можуть знайти ні на робочому місці, ні в тих місцях де раніше перебувала Набібулліна. Востаннє голову Центробанку бачили у Сполучених Штатах.

Потім зявилось повідомлення про те що у Москві горіла будівля Центрального банку на Неглинной. Якраз на тому поверсі, де був кабінет Набіулліної.

“У Центральному банку був, тепер уже був, архів, в якому зафіксовано крадіжку на трильйони доларів. Дуже схоже, що хтось знищує докази великого злодійства. Вчора повідомив, що в стінах Центрального банку триває слідство з приводу величезного розкрадання грошових коштів, а сьогодні цю контору хтось спалив.

Будьте впевнені, навіть якщо вогню насправді було як кіт наплакав, завтра компетентні люди здивують нас і оголосять, що ті дві іскорки примудрилися знищити всі необхідні документи. Навіть не відразу розумієш, чому тобі сумно: від того, що Ельвіра згоріла в будівлі Центрального банку, або від того, що вона не згоріла на сонці? І, схоже, все ще сумніше, ніж ми можемо собі це уявити.”- написав головний редактор російської газети “Президент”.

“Пропав і Дмитро Медведєв, і все йде до того, що завтра-післязавтра з’ясується, що Набіулліна втекла з Медведєвим, і вони прихопили з собою дуже багато російських грошей. Якщо не всі. Про це побічно свідчить той факт, що сьогодні Центральний банк вибрав обдусмена, який повинен розрулювати суперечки.

Але поки суперечок ніяких немає, а обдусмена вже призначили. Навіщо? Для того щоб врегулювати суперечки, які почнуться, як тільки з’ясується, що Набіулліна скомунізніла весь бюджет фірми «Росія», а генеральний директор цієї фірми займався цим комунізмом в місці з нею? Погодьтеся, дивно якось.”- продовжив головред.

Джерело

Все буде Україна