«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Штабі Зеленського пояснили його поведінку під час діалогу з Порошенком

У штабі кандидата в президенти України шоумена Володимира Зеленського пояснили його емоційну поведінка під час розмови в прямому ефірі з кандидатом в президенти чинним главою держави Петром Порошенком великим «обсягом бруду» з боку опонента.

Як повідомляє «УНІАН», спікер виборчого штабу Зеленського Дмитро Разумков зауважив, що шоумен сам по собі дуже емоційна людина, і «це бачили вже багато людей».

«Але питання в іншому – якби наші телеглядачі зіткнулися з тим обсягом бруду, який щодня, щохвилини виливається на нього, на сім’ю, на близьких, на людей, які його підтримують, і людей, які за нього проголосували, то вони були б ще більш емоційні і більш жорсткі у висловлюваннях», — наголосив Разумков.

Нагадаємо 11 квітня Порошенко прийшов в ефір програми «Право на владу» на 1+1 та запросив Володимира Зеленського на дебати. Однак шоумен кинув слухавку під час першої публічної розмови з президентом.

Гендиректор «1+1» заявив, що телеканал подасть до суду на президента Петра Порошенка після того, як він виступив в ефірі програми «Право на владу», куди його начебто не запрошували, а також «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Пише - startko.co.ua

Все буде Україна