«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У США пригрозили Кремлю новим ударом через Україну: озвучені наслідки для Кремля

США і ЄС повинні розглянути можливість посилення санкцій проти Росії через агресію останньої в Керченській протоці і захоплення українських моряків.

Про це заявив спецпредставник США з питань України Курт Волкер в інтерв'ю Suddeutsche Zeitung. "Після агресії РФ у Керченській протоці відносини з Москвою знаходяться на новому рівні. Президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним, а європейці та американці повинні розглянути подальші санкції", — сказав він.

Волкер закликав російське керівництво звільнити українських моряків і кораблі.

На його думку, військовий стан в Україні не перешкодить демократичним правам її жителів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, ізольований через агресію в Україні президент РФ Володимир Путін здивував поведінкою на саміті G20. Так, він не привітався з Дональдом Трампом, вдаючи, що його не помічає, при цьому дуже емоційно привітав Мухаммеда ібн Салман Аль-Сауда.

Дональд Трамп в останній момент заявив, що скасовує зустріч з Володимиром Путіним, яка повинна була відбутися на саміті країн G20. Таке рішення він зробив в літаку по дорозі в Аргентину, пояснивши крок агресією РФ проти України в Керченській протоці.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що в результаті скасування запланованої зустрічі у Путіна з'явиться "пара додаткових годин у програмі для корисних зустрічей на полях саміту".

Все буде Україна