«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Сумах поліцейське авто вилетіло на тротуар і збило пішоходів

Поліцейський автомобіль рухався з включеним спеціальним звуковим сигналом і проблисковими маячками синього і червоного кольору

У Сумах поліцейський автомобіль після ДТП вилетів на тротуар і збив пішоходів. Про це повідомляє "5 канал".

19 серпня, близько 14.30 на вул. Петропавлівській автомобіль поліції став учасником ДТП. Як наслідок, тілесні ушкодження отримали п'ять громадян, серед яких працівник патрульної поліції, яку рятувальникам довелося визволяти з автомобіля.

ЗМІ уточнює, що на перехресті Петропавлівська-Перекопська, водій автомобіля Audi A4, який рухався на зелений сигнал світлофора, не надав перевагу в русі службовому автомобілю патрульної поліції.

Подробиці повідомила речниця тамтешньої поліції. Виявилося, що патрульні їхали на виклик з увімкненими спеціальними звуковими сигналами та проблисковими маячками. Після зіткнення двох автомобілів, службовий автомобіль патрульних відкинуло на тротуар, саме в цей час та йшли перехожі, унаслідок цієї атопригоди за попередніми даними тілесні ушкодження отримали п'ять чоловік, через яких одна жінка патрульна, яку рятувльниками довелося фактично вирізати із авто, бо автомобіль перекинувся. У поліції повідомили, що наразі нами з'ясовується, що саме стало причиною ДТП та всі її обставини.

Джерело

Все буде Україна