«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

У Тимошенко з Путіним один пластичний хірург: нове відео «баби Юлі» нажахало українців

Користувачі соцмереж активно обговорюють надлишок політичної реклами від Юлії Тимошенко

«По всій країні висять борди, реально ось по всій країні – я дві доби був у відрядженні і спостерігав місця, де три борда поспіль були з цим самим “новим курсом на північний схід”. А тепер Вона лізе на мене ще й в ФБ і на Ютубі. Обсяг такої масованої реклами, як і джерела оплати цієї самої реклами…», – написав у Facebook і Twitter волонтер, радник президента України, Юрій Бірюков.

Він задався питанням: навіщо Тимошенко витрачати такі значні кошти на рекламу за дев’ять місяців до виборів, якщо, за даними соціологічних опитувань, вона нібито впевнено лідирує в рейтингу можливих кандидатів у президенти.

«У баби Юлі є свій електорат – це 8-10% недоумкуватих, 50+ віком, яких вже не зрушиш. Це все, що вона може зібрати. Менше так. Більше не буде», – коментують користувачі.

«У неї з Путіним – один пластичний хірург», «Чому розплетена коса, а на очах бринить сльоза», «Коли чую рекламу “Ось що буває, коли бабця пріїхала”, чомусь Юлю згадую», – іронізують українці в соцмережах. Також інтернет-користувачі відреагували на рекламу Тимошенко «фотожабами»:

Джерело

Все буде Україна