«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Україна має святкувати релігійні свята разом зі світом, а не з Кирилом і Путіним" (ВІДЕО)

Без переходу на календар світового православ’я томос буде серединним, компромісним кроком.

Про це в ефірі програми Voxpopuli на телеканалі ZIK заявив журналіст, письменник Остап Дроздов. Гість програми висловив сподівання, що «томос нарешті поставить крапку в питанні духовного первня України», адже Росія вкрала в українців першість духовного причастя, - пише Україна.

«Я очікую від влади серйозних дій щодо агентурної структури, яка ховається під вивіскою Української православної церкви, хоча вона є взагалі неукраїнська, сумніваюся, що православна, і є питання, чи це церква, а чи просто якесь ФСБешне філіальне відділення. Тому тут від влади залежить. Вона має достатньо інструментів для того, щоб цю абсолютну українофобну структуру проконтролювати, промоніторити і поставити на місце», – зазначив Остап Дроздов.

Гість програми додав, що з отриманням томосу Україна має перейти на світовий календар, щоб святкувати всі релігійні свята «разом з усім світом, а не з Кирилом і Путіним». «Без переходу на календар світового православ’я томос буде серединним, компромісним кроком», – зазначив Остап Дроздов.

Все буде Україна