«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Україна перемогла Росію": в ефірі росТВ пролунав смертний вирок для Путіна

Свою думку коллаборант озвучив в ефірі пропагандистської програми

Сучасна Україна стала принципово іншою і вже ніколи не повернеться в сферу впливу Кремля. Про це заявив екс-нардеп утікач Василь Волга, який підтримує країну-агресора, визнав, що Росія програла у своїй окупаційній стратегії "єдиних братніх народів". Про це коллаборант розповів в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на одному з російських телеканалів.

"Україну, мені здається, ми з вами, ті, хто виступає за єдність наших народів (українського, російського, білоруського), хто стоїть на позиціях єдиної православної цивілізації, вже майже остаточно програли. В Україні вирощується якась нова, зовсім ще небачена раніше соціальна спільність. Це вже і не є українці у тому розумінні, якими вони були раніше, — тобто, українець, православний, українець Гоголя, українець Тараса Бульби. Це вже щось зовсім інше. Що — ми ще не знаємо. Але одна з головних ліній у цій спільності — антиросіянин", — з жалем зазначив прихвостень окупантів.

Також, екс-нардеп висловив упевненість в тому, що остаточно ментальна прірва між Україною і Росією сформується після того, як Константинополь надасть Києву Томос про автокефальну церкву.

Перебіжчик підкреслив, що цей крок завершить формування України як відбувся держави і зруйнує її останню зв'язок з країною-агресором.

"Остання крапка в цьому питанні буде поставлена тоді, коли вирішиться релігійне протистояння навколо питання томосу, можливого надання Україні автокефалії з боку Константинополя. Якщо це буде зроблено, то тоді вийде по Достоєвському. Він говорив, що народ є тільки тоді, коли у нього є свій Бог, свій шлях до Бога, своя національна церква. І ось тоді та спільність завершить своє формування, і тоді ми будемо мати факт зовсім іншої, раніше нам невідомої України", — обурився Волга.

Джерело

Все буде Україна