«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Українці отримали безвіз з популярною туристичною країною

Таїланд ввів безвізовий режим для громадян України строком до 30 діб.

Уряд Таїланду ввів безвізовий режим для громадян України, які відвідують країну з туристичною метою, строком до 30 діб, повідомив президент України Петро Порошенко, інформує UkrMedia.

“Вітаю введення урядом Таїланду безвізового режиму для України! Відтепер українські громадяни зможуть подорожувати в цю країну без витрачання часу на візові формальності з туристичною метою і строком до 30 діб”, – написав П. Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Як повідомлялося, 15 листопада уряд Таїланду скасував консульський збір по прибуттю для громадян України, раніше він становив $60.

Нагадаємо, в жовтні Україна і Грузія підписали угоду про скасування віз. Громадяни України та Грузії можуть перебувати на території держави іншої сторони без віз протягом 90 днів (щорічно) на підставі внутрішніх паспортів у формі картки (ID), яка містить безконтактний електронний носій.

Підписання відповідної угоди дає можливість зберегти і покращити вже наявний безвізовий режим між Україною і Грузією на умовах, які встановлені положеннями чинної угоди між Кабміном України і виконавчою владою Грузії про безвізові поїздки громадян від 31 березня 1999 року.

Все буде Україна