«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Українцям розповіли про “лохотрон” в супермаркетах

Відвідувачу супермаркету в Київській області нарахували за товар більше, ніж він спочатку розраховував. Як з’ясувалося, показання на контрольних вагах в залі і на касі серйозно відрізнялися.

Як обманюють покупців в українських супермаркетах і що робити в подібних випадках – в публікації OBOZREVATEL .

Про випадок з обважування в супермаркеті написав в групі “Боярка” в Facebook Олександр Мазуренко.

Чоловік зважив на контрольних вагах капусту, щоб зрозуміти, чи вистачить у нього готівки на цю покупку. Після розрахунку на касі Мазуренко на свій подив виявив, що вага, вказаний в чеку, був майже на 300 грамів більше.

“Відразу підходжу до охоронця і прошу, щоб він пройшов зі мною до контрольних ваг. Показую йому чек і дані на табло. Каже, зараз розберемося. Йдемо до касирки. Я показую їй фото контрольних ваг і чек, питаю, як так? І тут вона мені каже, що контрольні ваги – це приблизна вага, а на касі – точний “, – написав Мазуренко.


Олександр зазначив, що не став витрачати час для вирішення конфлікту, оскільки в машині його чекала дружина з маленькою дитиною.

“Але сам факт такого лохотрону мене розлютив. Цікаво, які там масштаби за день, місяць, рік, якщо з кожної капусти по 7 грн?” – задається питанням Мазуренко.

Все буде Україна