«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Укрпошта обіцяє підвищити все, крім якості свого сервісу

Нове підвищення тарифів погоджено "Укрпоштою" з Міністерством інфраструктури

Українців чекає підвищення тарифів "Укрпошти", за якими вона приймає і доставляє друковані видання. Про це повідомляє видання "Сегодня". Вже з першого липня розміри відповідних тарифів зростуть майже на чверть. І ще на 19,2% - з початку 2019 року.Представник державного підприємства "Укрпошта" пояснив причини подорожчання послуг так:

"Це повинно забезпечити мінімальну рентабельність надання послуг, так як в 2017 році держпідприємства продовжували надавати послуги з доставки та прийому газет і журналів нижче собівартості, що негативно позначається на фінансовому становищі "Укрпошти" та ДП "Преса" і призводить до збитків". Іншими словами, про якесь підвищення якості сервісу мова взагалі не йде - тільки про зростання тарифів.

За старою ціною газети і журнали зможуть отримувати лише ті, хто заздалегідь оформив передплату на весь 2018 рік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський нещодавно вказав в електронній декларації розмір своєї заробітної плати за 2017 рік. Ця сума склала майже чотири мільйони гривень, або 330 000 гривень в місяць. З цих коштів Смілянський, судячи за вказаними в його декларації відомостей, витрачає більше трьох мільйонів гривень на рік (у доларовому еквіваленті) на оплату податків у США.

Все буде Україна