«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Укрзалізниця шокувала умовами у найдорожчому інтерсіті: світла немає, туалет не працює, сидіння як в маршрутці

Своїми думками поділилися жителі Херсона

Укрзалізниця шокувала умовами у найдорожчому інтерсіті: світла немає, туалет не працює, сидіння як в маршрутці
Херсонський громадський активіст Ібрагім Сулейманов поділився враженнями про те, як їздив поїздом Інтерсіті (1-м класом):

«Світла в купе немає, сидіння такі ж, як у херсонській маршрутці, сідати страшно, щоб не забруднитися, туалет не працює.

Укрзалізниця підняла ціни на послуги: постіль і чай беріть з будинку

Гульнара Бекірова, заст. голови Генічеської РДА теж ділиться своїми враженнями від поїздки в поїзді (правда, не «Інтерсіті»):

«Не так давно їхала в найкращому нашому поїзді – 12 м... Він, звичайно, не самий поганий, але явно фірмовим його не назвеш... У вагоні не працювали обидва туалету. Вони зламалися і полагодити їх не змогли. Скоро верхні полиці будуть масово падати на людей - хоча такого в світі ніде не відбувається. А омеляны ці тільки дешевим піаром і зайняті, ціни на квитки підвищують».

Укрзалізниця офіційно отримала старого-нового керівника: скандальні факти про Євгенії Кравцове

Сулейманов поділився: «Перше, що я зробив у цій ситуації - зобов'язав їздити у відрядження другим класом  відповідальних за пасажирське перевезення. Тільки через пережиті емоції можна довести проблему до мозку».

Бекірова підтримала його: «Ібрагім, ти просто садист. Але я за кардинальні заходи - дуже хочеться побачити фізіономії голови Укрзалізниці та Омеляна, в нічному поїзді біжать в сусідній вагон в туалет».

Джерело

Все буде Україна