«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Усик розповів про поїздку на Донбас: там справжні люди

 

Усик із захопленням говорить про тих, хто захищає Україну від ворога

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі український боксер Олександр Усик неодноразово відвідував військових на Донбасі.

У цьому боксер зізнався в інтерв'ю, яке дав одному з українських каналів.

Олександр ніколи не розповідав на публіку, але він часто навідувався на схід України до українських військових, жив в бліндажах, приїзжав "на сам нуль". Усик вважає, що про це не потрібно розповідати на кожному кроці.

"Я ж приїжджаю до них просто по-людськи, підняти настрій поспілкуватись от так відкрито... І врни відповідають симпатією. Але я розумію, що ці хлопці знаходяться в небезпечному місці. От вони зі мною поспілкувались, вони були розслаблені, але після того, як я поїхав, у них починається знову їхнє життя, денне, нічне - небезпечне життя", - розповів спортсмен.

Ведуча "видала" деякі таємниці Усика. Як виявилось, на передовій хлопці облаштовували імпровізований ринг і Олександр показував українським військовим мастер-клас.

"Мене вразив цей імпровізований ринг, ця груша у розбитому приміщенні… Де ні вікон, ні дверей і де постійно чути постріли…", - зізнався боксер.

Усик із захопленням говорить про тих, хто захищає Україну від ворога. Він підкреслив: все, що відбувається на війні – це погані речі, але ті, хто захищає свою батьківщину від загарбника – справжні герої.

"Я за контрактом служив у прикордонних військах. Тому виникла така ідея - поїхати до хлопців.Все те, що там відбувається - це погані речі. Люди вмирають - це погано. Але там справжні люди.Ти, коли там перебуваєш, спостерігаєш за тим, що відбувається. Там не дуже хороша картина.Перебувати там складно", - зізнався Усик.

Джерело

Все буде Україна