«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Уваrа! Читати всім батькам. Життя дітей в небезпеці. Потрібен резонанс, щоб мерз0та сіла надовго

В кінці січня 2019 року поблизу школи, що знаходиться на вулиці Грекова, невідома особа із використанням насильства двічі здійснила пограбування школярів (та ще одна спроба була невдалою).Завдяки проведеного комплексу оперативних заходів особу було встановлено, однак затримати не вдавалося до сьогоднішнього дня, а точніше ночі. Під часу проведення проведення низки розшукових заходів особу вдалося затримати у Солом’янському районі міста Києва.

Ним виявився раніше судимий 22-річний мешканець Шевченківського району.

Спочатку відпирався, ніби то був не він і т.д. Але коли злочинцю показали докази — одразу у всьому зізнався. Також, у нього було вилучено деякі речові докази — мобільні телефони. Наразі проводяться подальші слідчі дії, після чого затриманого відвезуть до суду. За такі діяння йому загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

З початку 2019 року співробітниками Шевченківського УП ГУНП у м.Києві було розкрито 15 грабунків.P.S: під час цього затримання злочинця один із співробітників Шевченківського управління поліції отримав тяжку травму і зараз перебуває на лікування у лікарні МВС. Киев Оперативный Пише - Лісова сотня

Все буде Україна