«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Антрациті гірничий майдан. Протестувальники висунули політичні вимоги

У ′′ ЛНР ′′ другий тиждень триває страйк шахтарів, які потребують заборгованості з зарплати. Страйк супроводжує серйозний тиск ′′ влади ′′ - затримання активістів, оголошення карантину в Антрациті, де знаходиться шахта, та блокування соціальної мережі ′′ ВКонтакте ", яка працює з перериванням навіть у Луганську.

в Антрациті бунт

10 червня шахтарі зробили ще більш радикальний крок - оголосили голодування під землею (′′ хліб і вода ′′) і за день до того висунули вимогу звільнення затриманих активістів, а також гарантії безпеки сім ' ям та страйкерам. Самі на випадок страйку прибічники керівництва ′′ ЛНР " приховують.

Разом з тим, на місті страйку не працює місія ОБСЄ, терористи продовжують тиск на самих страйкарів, а також журналістів, які амагаються надати розголос ситуації. За попередніми даними, в суботу в Антрацит прибуло кілька автобусів із правоохоронцями з РФ, ймовірно, це спецпризначенці, які мають силою розігнати мітинг.

Подібні страйки дуже шкідливі для місцевої влади, які можуть перерости у масові бунти. Разом з тим, керівництво "ЛНР" приховує інформацію про бунт та поширює інформацію, що у протесті вині бендерівці та фашисти. 

Все буде Україна