«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Інтернеті можна замовити бабусю на годину

В Інтернеті можна знайти все і трішки більше. Замовити бабусю на годину чи найняти людину, яка вибачиться за вас – це все реальні пропозиції. Які найдивніші послуги в Інтернеті?

Послуга: Бабуся на годину

Популярна: Серед лінивих

Нікого вже не дивує послуга «чоловік на годину»: щось підкрутить, підремонтує, сходить в магазин замість вас. А от що пропонують бабусі на годину – важко здогадатися. Однак все дуже просто: заманеться скуштувати бабусиних пиріжечків або ж захочеться закутатися у теплий шарф, в’язаний руками, – вам допоможе послуга «бабуся на годину». Таку послугу можна легко знайти в Інтернеті, а в Австралії навіть створили спеціальне агентство, де пропонують бабусь із різними вміннями.

Послуга: Просять пробачення замість вас

Популярна: Серед сором’язливих

Японці вигадали дуже зручну послугу для тих, хто накапостив, але поросити пробачення соромиться або боїться. Людина може вибачитися замість вас: в смс, по телефону або ж попросити вибачення особисто. Це все має різну ціну: смс-вибачення коштує до 50 доларів, телефонна розмова, де за вас попросять вибачення, буде коштувати в межах 100 доларів, ну а особиста зустріч і вибачення – не менше ніж 240 доларів. Не знаємо, чи це діє на ображену людину, але здається, що легше самому попросити вибачення, ніж платити за це гроші.

Послуга: Людина, яка вибере заклад замість вас

Популярна: Серед нерішучих

Якщо ви сумніваєтеся – йти в бар чи не йти, чи сподобаються вам напої і взагалі чи є вільні місця – Вам може допомогти будь-яка людина з Інтернету , яка в той момент знаходиться у бажаному закладі. Цю послугу пропонує Інтернет-додаток. Ви просто вбиваєте у додаток заклад, який вас цікавить.

Людина, яка в ньому якраз знаходиться і має додаток на телефоні, отримує сповіщення і, в залежності від того, що цікавить замовника, фотографує або зал закладу, або меню, або наявні напої. Отож, не витрачаючи час, одна людина може дізнатися все, що її цікавить про заклад, а інша, відпочиваючи, отримати гроші за інформацію.

Джерело:ictv.ua

Все буде Україна