«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В "Слуг" пройшли праймеріз, Коля та Саша залишились за бортом, на пост мера Києва претендуватиме криклива "корабельна сосна"

16 липня у партії "Слуга народу" відбулись праймеріз, на яких визначились із кандидатурою на пост мера Києва.

Серед претендентів були Олександр Качура, Ірина Верещук, Олександр Дубінський, Микола Тищенко, Дмитро Гурін та навіть Віктор Ляшко. Ні для кого не секрет, що праймеріс - це була виключно вистава, яка мала на меті звернути увагу на саму партію та її кандидата. Зрозуміло, що Олександр Качура та Дмитро Гурін це були випадкові депутати, які мали "розбавити тусовку".

Мабуть не потрібно пояснювати чому не обрали Миколу Тищенка із його лимонами на Позняках, прекрасним святом - Днем пам'яті ліквідаторів ЧАЕС, поводженням із пресою та і самим світоглядом. На фоні Тищенка Віталій Кличко здається ботаніком.

Що ж до Дубінського - то "антикорупціонер" встиг впасти в очах киян із власним автопаркомм та десятками квартир, ймовірно заробленими на викриванні корупціонерів, а також ненавистю до української історії, вітання "Слава Україні", яке Дубінський вважає фашистським, а також ставленням до УПА та української мови.

Віктор Ляшко - це нове обличчя, яке стало усім відомим після початку пандемії коронавірусу. Проте після інтерв'ю, в якому Ляшко зазначив, що заборона гуляти в парках під час карантину - це було лише залякування а не необхідність його і до того невеликий рейтин пішов на спад. Провальна кампанія із карантином та незадовільна епідеміологічна ситуація робить його не темною конячкою, а чорною плямою.

Тому залишився єдиний варіант - розкручена Медведчуковськими каналами Ірина Верещук. За дивним збігом обставин протягом останнього року вона часто з'являється на 112-му, News-One, ZIK. Їй приписують дружбу із Бойком та Медведчуком - чим не кандидат від Слуги народу?.

Для чесності сказати, Ірина Верещук вміє говорити не гірше аніж Юлія Тимошенко, - це ідеальний кандидат проти Віталія Кличка, який переводячи із німецької робить досить тривалі паузи, вставляє "піськи" та не орієнтується у простих термінах.

Ірина Верещук перемогла на праймеріз та, не гаючи часу, викликала Віталія Кличка на публічні дебати, - явно "спонтанне рішення". Як ми знаємо, Верещук критикувати вміє, нещодавно вона філігранно згадала Петру Порошенку привітання Путіна із Днем Росії, та красиво від нього відбилась при дискусії, тому бідного Вітальку Ірина просто розмаже.

Дуже шкода, якщо чутки про зв'язок Ірини Верещук із "ригіоналами" підтвердиться і серцем України керуватиме "какая разніца". Надіємося, що в неї не тільки гострий язик а і розум.

Ірина Верещук - кандидат в Мери Києва

Слід зазначити, що на праймеріс був присутній Корнієнко - фахівець в "робочих бабах" та "корабельних соснах", ймовірно, Верещук також відноситься до "робочих", оскільки Корнієнко активно їй допомагав 

Все буде Україна