«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні масово вимикають світло: що відбувається

Страждають цілі регіони

Через несприятливі погодні умови більшість областей України залишилися без світла. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, всього знеструмлені 66 населених пункти в п'яти областях. Україна без світла

"Станом на 7.00 25 липня в результаті ускладнення погодних умов (гроза, пориви вітру) через спрацювання систем захисту ліній електропередач знеструмлено 66 населених пунктів у 5 областях, а саме: Львівська - 32 н.п., Київська - 22 н.п ., Чернівецька - 6 н. п., Луганська - 4 н.п. та Дніпропетровська - 2 н.п. ", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазначають, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго, але коли точно українці знову зможуть користуватися електрикою, поки невідомо.

До слова, це літо стало одним із найбільш непередбачуваних: синоптики заявляють про наближення дощової погоди, інколи навіть грози, мало не щодня. При цьому деякі регіони все одно страждають від посухи. Не виключено, що така ситуація обумовлена глобальним потеплінням у всьому світі, тобто і зима очікується також досить різноманітною у плані погоди.

Джерело

Все буде Україна