«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні розглянуть можливість послаблення карантину: Шмигаль назвав ймовірні терміни

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству охорони здоров’я проаналізувати карантинні обмеження з урахуванням епідемічної ситуації та за необхідності розглянути можливість їх послаблення після 31 березня. Про це йшлося під час селекторної наради під головуванням Шмигаля, зазначають Патріоти України.

Так, очільник уряду доручив проаналізувати карантинні обмеження з урахуванням епідемічної ситуації та рекомендацій країн Європейського Союзу.

Та, за необхідності, внести зміни до тих вимог, що діятимуть після 31 березня у "помаранчевих" та "зелених" зонах з огляду на весняно-літній період.

"Низка європейських країн уже послаблює карантинні заходи для туристичних поїздок. У березні, за прогнозами, ми вийдемо на стабілізацію епідемічної ситуації. Тож маємо зараз напрацювати нові рішення на весняно-літній період", - зазначив керівник уряду.

Нагадаємо, в Україні до кінця березня діє адаптивний карантин, країну поділили на зони. У "червоній зоні" знаходиться Івано-Франківська, Закарпатська, Хмельницька та Луганська області, решта регіонів — у жовтій або помаранчевій зонах.

Все буде Україна