«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні створять відкритий реєстр збоченців

Про це заявив начальник департаменту Нацполіції

Стало відомо, що в Україні планують створити публічний реєстр педофілів за прикладом багатьох європейських країн. Про це заявив начальник департаменту Нацполіції з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Артем Крищенко, передає прес-служба МВС. Таким чином, як він вважає, можна буде запобігти "багатьом злочинам" проти дітей.

"Так, я вважаю, що ми повинні запровадити в Україні відкритий реєстр педофілів – такий, як у багатьох європейських країнах. За кордоном такі люди ніколи не зможуть влаштуватися на держслужбу, в престижну фірму. Їм можуть навіть відмовити у в'їзді в будь-яку країну", – сказав Крищенко.

Також він наголосив, що українські правоохоронці користуються такою практикою. При цьому Крищенко повідомив, що тільки в 2018 році поліція зафіксувала 186 фактів торгівлі людьми, та передала до суду п'ять справ щодо торгівлі дітьми з метою вилучення їх органів.

Він також додав, що українські правоохоронці користуються такою практикою.

"Наприклад, коли до нас летить іноземець, який перебуває у відкритому реєстрі, іноземні колеги нам повідомляють про прибуття такого гостя. Ми зустрічаємо його в аеропорту і повідомляємо про відмову у візит в нашу країну. Введення такого реєстру в нашій країні дозволить запобігти багатьом злочинам проти дітей", – пояснив начальник департаменту.

Також Крищенко повідомив, що в 2018 році поліція зафіксувала 186 фактів торгівлі людьми, та передала до суду п'ять справ щодо торгівлі дітьми з метою вилучення їх органів.

Джерело

Все буде Україна