«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні терміново взялися за ромів: що відбувається

Справа набирає обертів, з'являються нові подробиці

Правоохоронні органи зобов'язуються в терміновому порядку встановити місця проживання та тимчасового перебування ромів в Україні, забезпечивши при цьому їх безпеку. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, посилаючись на заяву голови Сергія Князєва.

За його словами, правоохоронні органи за ці вихідні дні повинні порахувати, виявити місця проживання, місця тимчасового перебування, транзит ромів по державі і забезпечити їх безпеку до тих пір, поки кримінальна поліція і слідство не відзвітує, що джерело, яке ініціює такі ганебні правопорушення, як напад на ромів, в Україні встановлено і локалізовано. Відповідальність за проведення відповідних заходів покладено на кримінальну, патрульну поліцію і поліцію превенції.

Також керівників обласних підрозділів Нацполіції, в штаті кримінального розшуку яких ще не були створені підрозділи по розкриттю злочинів, що мають ознаки порушення принципу рівності прав людини, зобов'язали в терміновому порядку їх створити і відзвітувати про виконання.

Джерело

Все буде Україна