«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В "Укроборонпромі" прокоментували відео, зняте блогерами на танковому складі в Харкові

Військова техніка, яка зафіксована на відео, є надлишковим майном Міноборони та належить ЗСУ

Харківське підприємство зі складом танків, по якому безперешкодно ходили блогери, не уклало договір зі зберігання складу майна. Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому". Згідно з повідомленням, нині угоди між підприємствами концерну і Міноборони з відповідального за зберігання цього майна не укладені.

При цьому в "Укроборонпромі" стверджують, що неодноразово вживали заходів для впорядкування цього питання. Відзначається, що, згідно з законодавчими нормами, підприємства концерну не мають повноважень на відповідальне зберігання майна Міноборони і, відповідно, на фінансування витрат на його зберігання.

Зараз "Укроборонпром" проводить розслідування про стан охорони периметра підприємства. У повідомленні також зазначають, що техніка, яку зняли блогери, – це надлишкове майно Міноборони, яке належить Збройним силам.

16 липня невстановлені особи незаконно проникли на територію одного з харківських підприємств, де проводили несанкціоновану відеозйомку, яка в подальшому була розміщена в інтернеті.

У Харкові відкрили провадження щодо блогерів, які пробралися на територію військового підприємства і зняли відео.

У Міноборони зі свого боку відзначили, що цей ролик був знятий на території одного з підприємств в Харкові, а не в одній з військових частин Збройних сил України.

За матеріалами

Все буде Україна