«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вакарчук: Я не братиму участі в президентських виборах, але не збираюся стояти осторонь. ВIДЕО

Музикант Святослав Вакарчук заявив, що не балотуватиметься на пост президента України на чергових президентських виборах 31 березня 2019 року. Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3108537

"Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року", - заявив він.

"Я добре усвідомлюю, що зараз, в джинсах можу зробити більше для країни, ніж вдягнувши краватку. І я не збираюся стояти осторонь. Кожного дня, спілкуючись з людьми, я відчуваю їх розчарування і зневіру. Я бачу, як корупція і несправедливість роз’їдають нашу країну зсередини. Я бачу, як безпринципність політиків і жадібність чиновників роблять нашу країну слабшою. Так не має бути! І нам під силу це змінити. Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе", - додав Вакарчук.

Все буде Україна