«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вакарчуку передрекли провал на виборах в Раду! Озвучено серйозну причину!

Розкрито подробиці про висунення політичної сили Святослава Вакарчука на парламентські вибори Як повідомляє журнал «Новий час», передвиборний штаб лідера гурту «Океан Ельзи» вже сформований, а очолити його може колишня заступник міністра економіки Юлія Клименко. При цьому офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Крім того, 24 канал з посиланням на власні джерела повідомляє, що в команду Вакарчука може увійти скандальна в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун.

Варто зазначити, що вже зараз експерти досить скептично оцінюють шанси Вакарчука на успіх в політиці. Так, рівень підтримки його умовної партії знаходиться всього лише на позначці в 1,5%.

Соціологи відзначають, що Вакарчук міг би перетягнути на свою сторону виборців інших партій, однак для нього це буде вкрай складно – раніше він розчарував багатьох своїх шанувальників відмовою від участі в президентських виборах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий музикант і невдалий політик Святослав Вакарчук мітить в український парламент.

Про це 8 травня стало відомо журналістам програми «Факти» на телеканалі ICTV. Джерела стверджують, що 16 травня соліст групи «Океан Ельзи» представить українцям свою політичну команду.

Не виключено, що Святослав Вакарчук вирішив балотуватися на парламентські вибори, які повинні пройти в Україні цієї осені. Прес-служба групи Океан Ельзи цю інформацію не спростовує, але й не підтверджує. Інсайдери теж поки не можуть назвати точний час і місце, де музикант може зробити свою заяву.

Тим часом, користувачі соціальної мережі Facebook гостро відреагували на можливу участь Святослава Вакарчука в передвиборній кампанії. Деякі українці вже припустили, що в команді Святослава Вакарчука опиняться відомі політики.

вакарчук

Коментатори не забули дивні висловлювання музиканта, які приголомшили виборців під час президентських виборів. Багато хто до цих пір вважають, що Святослав Вакарчук тонко агітував проти переможця кампанії Володимира Зеленського і на користь президента, що йде Петра Порошенка.

Джерело

Все буде Україна