«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вам що, не подобається: на росТБ розрослася істерика через український прапор

Українець яскраво поставив на місце росіян в ефірі одного з пропагандистських телеканалів

Відомий журналіст Роман Цимбалюк в ефірі однієї з телепередач на російському каналі “Росія 1” вивів з себе місцевих пропагандистів оцінкою інциденту за участю п’яної компанії, яка гуляла в Києві з прапором РФ. Відповідне відео з’явилося в мережі.

“Якось одного разу в 14 або в 15 році я акредитувався на парад на Красній площі. І прийшов туди, звісно, з українським прапорцем. Коли я почав фотографуватися, коли летіли літаки, то чомусь четверо співробітників ФСБ мене скрутили і хотіли забрати прапор.

А я їм кажу:

“Друзі, чого ви мене тримаєте? Я по-російськи розумію. Вам що, не подобається прапор? Він у вас заборонений? Вони мовчать”, – заявив Цимбалюк.

Він нагадав про цю історію російським пропагандистам в контексті відносин між Україною і РФ.

“Якщо ви думаєте, що з прапором країни-окупанта можна пройти абсолютно вільно, то ось вам приклад того, що це не зовсім так”, – додав Цимбалюк.

Позиція журналіста моментально стала причиною шаленого невдоволення з боку більшості присутніх. Цимбалюку тут же пригадали його “порятунок” з легкої руки офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, коли його затримали.

Однак українець знайшов чим відповісти пропагандистам і цього разу. Він нагадав, що затримали його якраз через український прапор.

Джерело

Все буде Україна