«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вантажівка і три легковики: кривава ДТП під Рівним сколихнула Україну (ФОТО)

У ДТП на Рівненщині зіткнулися чотири машини, багато постраждалих

Чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що на Рівненщині, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів".

Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника у Здолбунові (Рівненська область). Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали чотири автомобілі. Вантажівка "Мерседес" з причепом, "Фольксваген Т4", "Опель Інсінья" і "Рено Мастер". Про це повідомляє місцевий телеканал "UA:Рівне".

За інформацією журналістів, водія "Рено" і двох людей, що знаходилися в салоні "Фольксвагена" забрали в Здолбунівську районну лікарню. Як розповів головний лікар Владислав Сухляк, у двох з них підозрюють черепно-мозкову травму, ще в одного рвана рана тім'яної області. Загрози життю немає. Обставини події наразі встановлюють слідчі.

Свою версію того, що сталося, розповів водій вантажівки Петро. Його "Мерседес" та бус "Фольксваген Т4" зупинилися, щоб пропустити автомобіль "Опель Інсінья", який їхав на зустріч. У цей момент водій "Рено Мастер" врізався ззаду в "Фольксваген", а той в'їхав у вантажівку і від удару відлетів направо в кювет. "Рено" від удару опинився на зустрічній смузі, де зіткнувся з "Опелем".

Джерело

Все буде Україна