«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ВБИВ ЧЕРЕЗ ГРОШІ: ПОДРОБИЦІ СМЕРТІ МОЛОДОЇ ВОЛИНЯНКИ В ПОЛЬЩІ

45-річний громадянин Молдови Іон Б. розповів, що мотивом вбивства 26-ти річної волинянки в Польщі були гроші.
 

Іон та його жертва Майя Ваколюк з Володимира-Волинського були знайомі. Вони жили в одній будівлі за адресою вул. 6 серпня в місті Пулави та працювали разом на заводі з перероблення фруктів та овочів у гміні В’явольниця. 14 липня між ними виникла суперечка. Чоловік затяг жінку до будівлі й з ножем напав на неї. Попри всі зусилля лікарів, жінка померла у шпиталі.

 

вбивство Волинянки в Польщі



Чоловіка підозрюють у вбивстві 26-річного громадянина України з особливою жорстокістю.

Уточноюють, що поліцію повідомили випадкові свідки, які почули крики жінки і побачили чоловіка, що тягнув її на балкон і затягував у квартиру. Завдяки реакції двох працівників служби превенції чоловіка вдалося швидко арештувати.

45-річного громадянина Молдови затримали на сходах, коли він намагався залишити міський будинок, де стався інцидент. Незважаючи на швидко надану допомогу жертві, врятувати жінку не вдалося. Вона померла після перевезення до лікарні.

Докази, зібрані у справі, дозволили висунути 45-річному чоловіку звинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю.

 


вбивство Волинянки в Польщівбивство Волинянки в Польщі

 

16-го липня Окружний суд у Пулаві на вимогу поліції та прокуратури виніс запобіжний захід у вигляді тимчасового арешту строком на три місяці. Відповідно до положень Кримінального кодексу, вбивство карається довічним позбавленням волі.

Прокуратура звинуватила Іона Б. в особливо жорстокому вбивстві. Чоловік визнав себе винними під час допиту. Він сказав, що мотивом злочину були фінанси. Жінка була винна йому гроші.

Загибла була мешканкою міста Володимир-Волинський. Знайомі Майї розповідають, що вона була енергійною і життєрадісною, щирою і працьовитою. Дівчину любили та поважали всі, хто її знав. Майя виховувала дворічного сина, у якого скоро день народження.

Все буде Україна