«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Вбивають матерів!'' Герман обізвала бійців ЗСУ ''моральними каліками''

Колишня радниця збіглого українського президента Віктора Януковича Ганна Герман назвала "моральними каліками" українських військовослужбовців, які воюють із терористами на Донбасі.

 

Таку заяву екс-регіоналка зробила у понеділок, 17 вересня, в ефірі телеканалу "112 Україна" (щоб подивитися відео, перейдіть до кінця сторінки). - повідомляє Обозреватель

"У нас не було армії. Але не було й війни. Зараз у нас війна. Вони беруть дітей цих нещасних і відправляють туди на війну. Діти повертаються у страшному стані, якщо повертаються живі — то починають убивати своїх матерів! Ці люди повертаються моральними каліками! Там вони вбивали чужих матерів, а тут убивають своїх!", — заявила Герман.

Її висловлювання прокоментував політолог Олексій Голобуцький у Telegram, написавши, що таким чином Герман "відкрито почала працювати на Кремль", відкинувши "маскування під проукраїнського діяча".

"Але ж ці "моральні каліки" на фронті захищають, зокрема, і її нікчемне життя. Зате ось у такому вигляді вже всім має бути зрозуміло, як вони собі уявляють "примирення і роззброєння". Це має бути просто капітуляція перед Москвою із подальшим судом над усіма захисниками України — адже вони "моральні каліки і вбивці матерів", — обурився політолог.

Все буде Україна