«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вбивство військового під Харковом: від подробиць кров стає в жилах

Тіло знайшли за декілька днів після розправи

Вбивство військовослужбовця батальйону "Донбас-Україна" Костянтина Казакова кілька днів тому поставило на вуха всю Харківську область. За підозрою в страшному злочині правоохоронці затримали кількох людей. Всі вони у момент розправи перебували під впливом алкоголю і наркотиків.

У фатальний вечір Казаков випивав з товаришами по службі, поки між ними не розгорілася сварка. Про це з посиланням на власні джерела пише "Обозреватель".

"Ці двоє його сильно побили, дуже сильно. А в кінці зкрутили шию. Коли зрозуміли що вбили, витягли його за речові склади в каналізаційний люк, і вже там навіщось перерізали горло і скинули в яму", - йдеться в повідомленні.

"Як він міг потрапити в таку компанію в той вечір - незрозуміло", - сказало джерело, зазначивши, що Казаков був украй тихою і не агресивною людиною.

Варто відзначити, що в поліції не підтвердили, що Казакову перерізали горло, хоча багато свідків говорили про це.

"Поки експертизи немає. Я не можу підтвердити, нам тільки повідомили, що його задушили, а остаточні висновки повинні бути до вечора", - відзначили в прес-службі Харківської області.

Раніше з'явилася інформація, що на території військової частини в місті Лозова правоохоронці виявили тіло 23-річного військовослужбовця з перерізаним горлом. Згідно з даними, на тілі чоловіка були виявлені два порізу на шиї та забій грудної клітини. Про це повідомляється на сайті прес-служба обласного управління Національної поліції.

Джерело

Все буде Україна