«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вчора ця жінка побила та образила маму зaгиблого кіборга. А сьогодні до неї завітали в гості його побратими. ВІДЕО

На львівщині у місті Стебник дружина екс-регіонала образила та побила маму загиблого Кіборга Тараса Зозулі. Про це повідомив у фейсбук атовець Василь Хрунь:

Сьогодні, 28 листопада, у м. Стебнику стався прикрий інцидент, до якого не можна залишатись байдужими. Посеред білого дня дружина так званого «власника» ТЦ «ПОМІК», в якому орендують приміщення місцеві підприємці, побила маму загиблого атовця, кіборга Луганського аеропорту Тараса Зозулі.

Конфлікт виник на рівному місці, однак дружина власника торгового центру, за свідченням очевидців, була в нетверезому стані, била, принижувала, ображала Світлану Зозулю та зневажливо висловлювалась про атовців. В той час як постраждала жінка втратила на війні найдорожче, — сина.

Світлана Зозуля звернулась за допомогою до ГО «Золоті Леви Чорної Сотні». На місце було викликано поліцію, але до їх приїзду «власниця» торгового центру втекла з місця події.

Власник ТЦ «ПОМІК» (Ігор Сушицький) ще за часів членства в партії регіонів захопив земельну ділянку та збудував торговий центр, де провадить підприємницьку діяльність з грубими порушеннями:

торгові площі здаються без договорів оренди

береться завищена орендна плата (1 м2 – 40 грн)

працівники офіційно не працевлаштовані

береться незаконна плата за автостоянку

з грубими порушеннями працює автомийка

сам ТЦ збудований з порушеннями архітектурно-будівельного законодавства та самовільно захоплена територія

власник претендує та намагається захопити парк, де вже відбувається незаконна вирубка дерев.

Такі кричущі порушення закону та зверхня і неетична поведінка бізнесменів повинні бути покарані. Люди, які ведуть свій бізнес в такий спосіб і до всього дозволяють собі нападати на матір загиблого атовця та зневажливо висловлюватись про героїв, які віддали своє життя на війні, повинні понести відповідальність.

 

Джерело

Все буде Україна