«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Вчора ЗеПрезuдент заявuв про ініціатuву люструватu всіх. І прuкол в тому, що вчора ВРУ...

Вчора ЗеПрезидент заявив про свою ініціативу додатково люструвати всіх, хто працював у владі з 2014 по 2019 роки. І обіцяв подати відповідний законопроект

 

І всі прихильники ЗеКоманди заплескали в долоні. Так їх, держиморд!

Потім були коментарі експертів про “неконституційність люстрації виборних посад”.

Потім була заява послів Великої сімки, які не розуміють, навіщо це робити, бо ситуація сьогодні і після Революції гідності – це зовсім різні речі.

Але головне інше – офіс президента таки подав цей законопроект на розгляд ВР. Причому на розгляд ВР поточного 8 скликання. Можете перевірити це на сайті ВРУ, законопроект №10444.

І прикол в тому, що вчора ВРУ 8 скликання відпрацювала свій останній день. Тобто все, більше засідань ВРУ 8 скликання не буде. Ніколи не буде. Буде вже працювати 9 скликання. Яке не має права розглядати законопроекти, подані в попередню Раду за винятком тих, які вже були проголосовані в першому читанні. Тобто законопроект №10444 про ЗеЛюстрацію ніколи не попаде в сесійну залу на голосування!

Чи знали про це в офісі президента? Точно знали. І все одно це зробили.

Вітаю вас, ЗеПрихильники. Вас знову розвели. Знову пообіцяли і не зробили. Вам знову продемонстрували красивий піар хід, а ви знову повелися. Хоча ніт, чого “не зробили”? Навпаки, вони “зробили”. Тільки на цей раз – “зробили” своїх довірливих прихильників.

Денис Пятигорец

Все буде Україна