«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Верховна Рада припинила роботу і спорожніла! «Всі біжать»!

Верховна Рада вже стоїть порожня, так як всі депутати замість роботи готуються до виборів Про це в відео-інтерв’ю Politeka розповів народний депутат і екс-комбат батальйону “Донбас” Семен Семенченко.

За його словами, незважаючи на чималу кількість законопроектів, які Верховна Рада могла б ще взяти, депутати вже «на валізах», зал порожній, а робота, яку можна було ще вести, стоїть на місці.

«Динамо біжить, всі біжать. Всі намагаються знайти у себе то єврейське коріння, то кеди зеленого кольору, то намагаються згадати, що вони там колись були знайомі зі Святославом Вакарчуком, всі займаються виборами – в парламенті практично нікого немає», – говорить Семенченко.

верховна рада
Владу треба очистити, додає депутат, і абсолютно необхідно прийняти закон про імпічмент, так як всі критичні ситуації в Україні відбуваються саме через неможливість забрати від влади чинного гаранта.

«Верховна Рада повинна чути своїх виборців. Для багатьох зараз Володимир Зеленський – це можливості і надія, але тиснути на парламент він, я так розумію, не буде. Він все планує вже з новим парламентом», – вважає Семенченко.

Нагадаємо, народний депутат і екс-комбат батальйону “Донбас” Семен Семенченко розповів, як олігархи намагаються дискредитувати Зеленського.

За його словами, в нашій країні бути з двадцятирічним досвідом в політиці означає бути з досвідом обманів, розводів, кидалова, знищення, як інформаційного, так і фізичного. Повністю ігнорувати необхідність такого досвіду не можна.


«Необхідно розуміти, що олігархи, які стоять за більшістю депутатських груп у Верховній Раді, які стоять за регіональними елітами, вони розуміють лише мову сили. Зараз йде дискредитація Зеленського в очах чиновництва, народ поки що цього не розуміє», – каже Семенченко.

Також депутат пояснив, що українські чиновники зараз побачили тільки те, як новообраний президент приходить в парламент, розмовляє, йому обіцяють одне, але в підсумку обманюють.

«Тому що немає страху. Все одно, всі депутати і ті, хто за ними стоїть, люди дуже прості, приземлені. Там немає складних політичних конструкцій. Вони дивляться, що буде мені особисто, якщо я не буду слідувати інтересам виборця – а нічого не буде», – резюмував Семенченко.

Джерело

Все буде Україна