«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Весна на трошки загляне: прогноз погоди в Україні на тиждень

Протягом 18-22 березня в Україні очікується тепло від +7 до +17 градусів. Дощі очікуються у вівторок і п’ятницю.

В Україні протягом 18-22 березня повітря буде прогріватися до +17 градусів, місцями очікуються дощі.  Про це повідомляє прогноз Укргідрометцентру.

У понеділок, 18 березня, майже на всій території України сонячно і тепло, лише в трьох областях буде накрапати дощ – Закарпатській, Львівській та Волинській.  Температура повітря вдень прогріється від +9 до +17.

У вівторок, 19 березня, прийде атмосферний фронт, який принесе дощі уздовж смуги Вінницька-Київська-Житомирська-Чернігівська області, а також знизить температуру повітря до 6-11 градусів вище нуля в західних і північних областях.  На півдні і сході мінлива хмарність, стовпчик термометра підніметься до +13 градусів, а в Херсонській області – до +14.  У Києві 19 березня очікується похолодання до +8 +10 градусів, пройде дощ.

У середу, 20 березня, дощі в Україні не очікуються.  На заході денна температура складе 6-8 градусів тепла, буде переважно сонячно.  На півночі до +10 вдень, мінлива хмарність.  У південних і східних регіонах невелика хмарність та температура повітря до +14 градусів.  У Києві також сухо, температура 8-10 градусів вище нуля.


У четвер, 21 березня, також буде сухо.  На заході очікується хмарна погода при температурі 9-11 градусів.  В інших регіонах – хмарно з проясненнями, прогнозують до +11 вдень.  У Києві похолодає до +9 градусів.

У п’ятницю, 22 березня, очікуються невеликі дощі майже на всій території України, крім Півдня.  На заході, півночі і сході денна температура повітря складе від 7 до 10 градусів тепла.  У південних регіонах стовпчик термометра підніметься до +11 градусів.  У столиці від 7 до 9 градусів тепла.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна