«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ветеран АТО: “Знаєте, це ОПГ крутіше за “сім’ю” Януковича: нардеп Юзік контролює поліцію Кривого Рогу, вказує кого “пакувати єслі шо” та обіцяє “рішати” з ГПУ та ДБР…”

Згідно з опублікованими аудіозаписами, які злили в інтернет, нардеп «Слуги народу» Коряченков, більш відомий за виступами в «Кварталі», як Юзік, контролює поліцію Кривого Рогу, вказує, кого «пакувати якщо що» і обіцяє «рішати» потрібні питання безпосередньо з ГПУ і ДБР. Юзік запевняє, що «дах тримає президент». Про це у своєму блозі пише блогер, ветеран АТО Валерій Прозапас.

Він зазначає, глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія консультує «потрібних людей» по гральному бізнесу. Генпрокурор Руслан Рябошапка в ручному режимі зупиняє або починає обшуки за вказівками з Офісу президента.

За словами Прозапаса, в цей час директор ГБР Роман Труба звітує перед головою Офісу президента Андрієм Богданом, позивний «БАЙ», про хід справ проти п’ятого президента Порошенко, рапортує «як скажете, ми в такій справі і організуємо», в них жаргон рівня « дадуть команду фас »,« щоб на допити втомився ходити », а ще йому радять« не морочитися зі справами Майдану ». Валерій Прозапас зазначає, з тієї інформації, яка вже «гуляє» в мережі можна прийти до висновку, що ця влада крутіше «сім’ї» Януковича.

Все буде Україна