«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ви що з Марсу?: Українці відповіли Сивохо на його вчорашні заяви

Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо розлютив українців своїм новим постом, в якому запропонував повернути ментально в Україну жителів Донбасу.

Свої пропозиції Сивохо виклав на сторінці у Facebook, зазначивши, що метою нинішньої влади є діалог і примирення людей.

“Для цього нам потрібно повернути людям похилого віку пенсії, знайти спосіб, як компенсувати збитки по зруйнованому і втраченому житлу через збройний конфлікт на Донбасі, 140 000 дітей, які народилися на непідконтрольній території (Донбас і Крим), повинні отримати українські документи, спростити порядок перетину КПВВ і створити нормальні людські умови на пропускних пунктах, змінити інформаційну політику. Позбутися штампів “свої-чужі, сепари-укри”, – повідомив Сивохо.

Лінію розмежування на Донбасі Сивохо запропонував назвати лінією дотику.

Своїми ідеями радник секретаря РНБО викликав хвилю обурення.

“За повернення полонених, а ні слова. За пошук безвісті зниклих, а ні слова. Одне питання, хоча б один раз були на похоронах захисника України? Посидіть в окопі “разом зі своєю командою”, під артою та снайперським вогнем, може більш поступова інтеграція буде. Ви не українців повертаєте, а шлунки яким пофігу який прапор над ними”, – пишуть в коментарях до посту.

“Я вибачаюсь, запитаю ще раз! Ви точно радник РНБО України? Ви з Марсу! 6 років прохохотали, тепер будете отаке пороть? Ви взагалі розумієте що ви пишете і говорите?! Та ви зрадник українських інтересів!”, – відреагували на пост в мережі .

“Для якнайшвидшого вирішення проблеми пропоную пану Сивосі переїхати жити до рідного Донецька”, – пишуть українці.

Все буде Україна