«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ви тільки послухайте ЩО вона заявила… Тимошенко запропонувала кожному українцю підписати з нею угоду: читайте про що йтиметься

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко пропонує громадянам України підписати з нею угоду про виконання зобов’язань, взятих на виборах. Про це вона заявила під час виступу на Національному форумі «Нова соціальна доктрина» в Києві.

«Дуже конкретний, дуже простий документ, написаний зрозумілою мовою. З термінами і конкретними результатами, які можна буде перевірити в повсякденному житті», — пояснила політик.

Вона порівняла українських президентів з черепахами виду каретта-каретта, які живуть в Індійському і Тихому океанах, один раз в житті виходять на берег, щоб відкласти яйця і назавжди забути про своїх майбутніх дітей.

«Так само, як черепаха каретта-каретта, досі діяли всі попередні президенти. Після виснажливих політичних перегонів і виборів вони перемагали, а потім забували про своїх дітей — українців. Я покінчу з цією ганебною традицією, з цієї черепаховою практикою, яка з’їдає наші шанси», — розповіла Юлія Тимошенко.

Нардеп запевнила: підписавши з нею угоду, українці знатимуть, що вона і яким чином буде робити.

«Я хочу, щоб кожен з вас поставив свій підпис поряд з моїм, щоб ми разом побудували країну, в якій всім захочеться жити. В України велике майбутнє! І ми, наше покоління, своїми руками його побудуємо», — підсумувала лідер «Батьківщини».

Джерело

Все буде Україна